Encontro cos candidatos ao Consello de Administración de Banca Popolare Etica

Tendo en conta a proximidade da próxima Asemblea de Banca Popolare Etica (BpE) os candidatos ao Consello de Administración de BpE presentáronse a todas as persoas socias [tamén estivo presente o noso candidato de Área, a V de BpE: Peru Sasia].

Foi un encontro no estilo do noso proxecto de democracia económica, transparente e participativa.

Facendo clic na imaxe podes ver o encontro que tivo lugar o sábado 13 de abril de 2013 ás 14:00 horas en Bologna.

Present-CdA-BpE

Live stream videos at Ustream

Máis información:

Presentació de candidatures al Consell de la Cooperativa (BpE)

130413 Presentació candidatures CdA BpEEl dissabte 13 d’abril es va celebrar al Teatre Testoni de Bologna (Itàlia), la presentació de les persones candidates al Consell d’Administració (CdA) de Banca Popolare Etica (BPE). Hi van ser presents 18 de les 20, entre elles el candidat elegit per l’Àrea FIARE, Peru Sasia, així com l’actual president de BPE, Ugo Biggeri, i les 4 persones representants dels Àrees italianes, Anna Fassano (Nord Est), Sergio Morelli (Nord Oest), Roberto Museu (Centre) i Rita de Padova (Sud).

El debat va girar al voltant dels reptes més recents i futurs de BPE, dels encerts i errors de les Decisions del CdA, de la importància crucial de l’ampliació del capital i base social per a la sostenibilitat de BPE, del repte de construir culturalment un altre model de finances i no basar-ho només en el consum de Banca Ètica i del model organitzatiu i distributiu territorial de BPE. En aquest sentit, d’especial rellevància per Fiare, cal destacar que Ugo Biggeri va afirmar que la millor decisió del CdA sortint ha estat la integració de BPE i FIARE.

Entre les intervencions de les persones noves candidates cal destacar la de Peru Sasia, que va combinar el balanç notablement positiu amb la voluntat de millora i canvi per fer arribar encara més enllà la missió de BPE. Especialment en els aspectes de canvi cultural que significa una banca ètica, la seva forma d’operar i el compliment del seu objecte principal, que és transformar l’estalvi i els diners en crèdit per a l’economia social i civil. D’aquesta manera el cercle es tanca fent referència a la necessitat i complexitat d’obtenir major capital social per continuar ampliant el ventall del finançament i estendre la nostra base social ..

Hi va assistir també a l’acte Xavier Rubio, coordinador del GIT de FIARE Catalunya Central-Lleida i referent de la Mediterrània, que va compartir reunions de treball prèvies amb els membres de les Àrees nord-oest, Nord Est, Sud i Centre.

Advertisements

Deixar unha resposta

introduce os teu datos ou preme nunha das iconas:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair /  Cambiar )

Google+ photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google+. Sair /  Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair /  Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair /  Cambiar )

w

Conectando a %s

%d bloggers like this: